Stue

Stue – et sted hvor du kan tilbringe tid med dine kjære, slappe av med spill, lese eller se på TV. Dette stedet skal være koselig og avslappende for et rolig tidsfordriv for alle familiemedlemmer. Med denne oppgaven takler du stommøbler perfekt i tre, som ikke bare er i stand til å skape image og stil, men også en spesiell atmosfære av fred og ro. Stuer av massiv eik fra Yavid presenteres i samlingene «Beatrice», «Florence», «Verona», «Rimini», i klassisk stil, «Nicole», «Cesar».

FUNKSJONER

Vår stue fra en rekke pålitelige, slitesterk og holdbare. Hodesett er kun laget av miljøvennlige materialer. Takket være det luksuriøse utseendet, variasjonen i design og palettens rikdom, vil møblene organisk utfylle interiøret i enhver stil.

Vi nærmer oss omfattende levering av tjenester. Våre eksperter vil tilby deg flere designprosjekter å velge mellom, levere og sette sammen hodesett.

STUE «BEATRICE»
Stuen «Beatrice», laget i moderne klassisk stil, fascinerer med sin skjønnhet, tilbakeholdenhet og eleganse.

Les og se mer her!

STUE «FLORENCE«
Stue «Florence» – stue i klassisk stil. Stue med et raffinert design, edel finish og spesiell oppmerksomhet på detaljer.

Les og se mer her!

STUE «VERONA»
Stuen «Verona» er en tandem av klassiske og moderne motiver. Å kombinere kjøkken og stue, som en forening av sjel og kropp, bør være harmonisk og naturlig. En stil, en farge, ett bilde … En tandem av nye muligheter og friske ideer for å skape et unikt interiør.

Les og se mer her!

STUE «KLASSISK»
Møbler til stuen i klassisk stil. Eleganse, brukervennlighet og praktisk. Enkelhet i form, klarhet i linjer, myke farger og maksimal funksjonalitet.

Les og se mer her!

STUE «NICOLE»
Stuer i moderne stil – er funksjonalitet, presisjonsdetaljer, minimalisme og perfekte proporsjoner. Stue «Nicole» av massiv eik er naturlig tre, metallelementer, gjennomsiktig og frostet glass.

Les og se mer her!

STUE «CAESAR»
Som sjel i hjemmet ditt, bør stua være koselig og vennlig, varm og harmonisk. Samlingen «Cesar» er laget i moderne stil. Det vil gjøre interiøret ditt fritt og konsist.

Les og se mer her!