Om Lignum

Om oss

Vår filosofi er karbonnøytralitet
med naturlige materialer til treet.
Ønske om å fylle møblene våre med
sjelevarme, naturinspirert og perfeksjon.

Lignum får sine møbler fra en fabrikk som produserer møbler av massiv eik og flere edle tresorter. Vår leverandør er en familiebedrift med sin historie og tradisjoner. Fabrikken ble opprettet av Alexander Yavid. Fra stiftelsesøyeblikket og frem til 2015 var han direktør for fabrikken, og nå blir han grunnleggeren. I 2015 gikk ledelsen av fabrikken over til sønnen til grunnleggeren, Dmitry Yavid. Så «Yavid» er generasjoners møbler som Lignum forhandler. Siden 27. november 1990 har selskapet «Yavid» produsert møbler fra verdifulle tresorter og har bred erfaring innen produksjon av eikemøbler.

I mer enn 28 år har vår egen produksjon og hele treforedlingssyklusen tillatt oss å sikre maksimal kvalitetskontroll. Fabrikken består i dag av 4 produksjonshaller, hver på 800 kvm.

Produksjonen er utstyrt med det nyeste utstyret fra kjente produsenter i Italia og Tyskland. Kvalitetsmaterialer og tilbehør fra ledende selskaper i Østerrike og Tyskland. Moderne teknologier og beste tradisjoner gjør det mulig å lage nye generasjons produkter.

Bedriften sysselsetter 190 personer som arbeider innen produktutvikling, design, produksjon, markedsføring og levering. Ved design av møbler fokuserer fabrikken på løsninger som kombinerer funksjonalitet og kvalitet, samt løsninger som understreker treets naturlige skjønnhet.

Våre produkter består alle nødvendige tester i et spesielt sertifiseringssenter for å oppnå hygieniske sertifikater og samsvarssertifikater registrert i statens standard for republikken Hviterussland, alle produkter er i samsvar med europeisk kvalitet, som bekreftes av en rekke diplomer.

Møblene er massive eikemøbler for hele huset: kjøkken, soverom, stuer, entre, kontorer, biblioteker, spisegrupper.

I dag har selskapet vi forhandler for et bredt nettverk av representasjonskontorer på territoriet til Hviterussland, den russiske føderasjonen, Kasakhstan, Litauen, Tyskland og nå også Norge. Vårt firma legger stor vekt på partnerrelasjoner og individuell tilnærming til hver klient.

Vi produserer møbler på individuelle bestillinger, og fullfører dem fra modulære programmer, som gjør det mulig å påvirke kvaliteten og kostnadene til produktene. En person skaffer seg bare det han trenger, samler en sammensetning av moduler som designer, det er ikke nødvendig å kjøpe hele settet med møbler. Samtidig lar de teknologiske egenskapene til fabrikken vår produsere ikke-standardiserte dimensjoner av produkter, noe som gjør det mulig å realisere kundenes individuelle ønsker og lage et prosjekt selv med de mest komplekse arkitektoniske funksjonene. Takket være kombinasjonen av modulbaserte programmer og individuelle ønsker fra kundene, er vi i stand til å skape unike interiører, den mest passende livsstilen for våre kunder.

Vår samarbeidspartner Askim Steinindustri

Askim Stenindustri AS er en familiebedrift etablert i 1923 og holder til midt i Østfold, sentralt i Askim. 

Familien jobber aktivt i bedriften sammen med dyktige medarbeidere, hvor de fleste har jobbet i bedriften gjennom mange år og er i stadig utvikling. Det gjør Askim Steinindustri løsningsorienterte og leveringsdyktige.