Kjøkken

Alle ARENS kjøkken se her: https://arens.ee/no/inspirasjon/

KJØKKEN NARDO
KJØKKEN ECLIPSE
KJØKKEN LARVIK
KJØKKEN AR-20
KJØKKEN HVIT GULL
KJØKKEN NANO AF-2
KJØKKEN NANO AF-4
KJØKKEN NANO AF-12
KJØKKEN SVART GULL
KJØKKEN PERLA OG MILO

YAVID kjøkken.

Kjøkkenet kalles ofte husets hjerte og sjel. Først og fremst er det et hjem. Derfor er det så viktig at dette rommet er koselig, komfortabelt og funksjonelt. Og hvilket annet materiale, bortsett fra tre, har en ekte varme? Møbler til kjøkkenet av tre er av høy kvalitet og pålitelighet, det ser edelt og stilig ut. Møt eikekjøkkenene fra Yavid: «Beatrice», «Florence», «Verona», «Nicole», «Dominika», «Amelia», «LINE».

Takket være modulprogrammer passer kjøkkenmøbler fra serien godt inn i interiøret. Skap atmosfæren i hjemmet ditt, og dette vil hjelpe kjøkkenmøblene våre i eik. På kjøkkenene våre finner du skap med skuffer laget av massiv eik av egen produksjon, skap for innebygd utstyr, opprinnelig designet lasteboks, vinlagringssystem og mange andre løsninger. Innebygde hvitevarer, husholdningsredskaper, diverse tilbehør-alt vil være plassert på sin plass.

Kjøkkenmøblene dine i eik er komfortable, multifunksjonelle og estetiske. Velg et kjøkken laget av massiv eik fra produsenten i «Katalogen». Kjøkkenmøbler av massiv eik – den perfekte løsningen.

Beatrice

Vi er glade for å kunne presentere kjøkkenet «Beatrice», fremført i moderne klassikere. Elegante dekorative elementer, funksjonelle skap, et bredt spekter av farger og selvfølgelig interessante stilløsninger etterlater ikke likegyldige ved første blikk.

Florence


Kjøkkenet er det viktigste stedet i huset. Det skaper atmosfæren i hjemmet ditt.
«Florence» er et kjøkken, laget i klassisk stil, med et raffinert design, edel dekorasjon og spesiell oppmerksomhet på detaljer. Det er elegant, unikt og deilig.
Det klassiske bildet understrekes av en fasadlinje med fasettert glass.

Verona

Kjøkkenet «Verona» er et kjøkken i stil med moderne klassikere, der tradisjonelle dekorelementer er sammenflettet med moderne løsninger. Direkte klare linjer, brede moduler, åpne nisjer, dekorative hyller gir kjøkkenet enda mer uttrykksfullhet. I tillegg presenteres kjøkkenet i en elegant beige-grå farge, som er designet spesielt for denne samlingen.
Ved utformingen av kjøkkenet ble ikke bare de høyeste designkravene tatt i betraktning – det ble lagt stor vekt på ergonomi. Nye ideer for organisering av kjøkkenrommet, som kombinerer estetikk og funksjonalitet, samsvarer perfekt med forestillingen om en moderne livsstil.

Nicole

Kjøkken i moderne stil – funksjonalitet, ergonomi, nøyaktighet på deler, ideelle proporsjoner og minimalisme. Du ser på kjøkkenet «Nicole» naturlig tre, elementer laget av metall, klart og frostet glass. Og denne kombinasjonen er imponerende.

Amelia

Folk som ikke er likegyldige for tradisjonene, vil sette pris på det klassiske kjøkkenet «Amelia», som kombinerer harmonien og varmen i treet. Elementer av kjøkken fra massiv eik fyller møblene med sjelvarme og bringer et stykke natur til huset.

Dominika

Kjøkkenet «Dominika» – for de som bor på kjøkkenet og har muligheten til å finne en ny glede for liv og komfort.

Line

Vi er glade for å presentere det nye kjøkkenet «LINE», som kombinerer høy kvalitet og funksjonelle evner. Et karakteristisk trekk ved dette kjøkkenet er kombinasjonen av blank emalje og naturlig tre. «LINE» er linjens feilfrihet, riktig formgeometri og perfekt glatthet av fasadene.